Home / Rent glasses

Rent glasses at Dutch Cups

Big assortment of rent glasses

Huur glazen bij Dutch Cups voor elke gelegenheid. Dutch Cups verzorgt het complete proces voor u. Van transport tot het reinigen van de glazen.

Bekijk ons ruime assortiment voor verschillende soorten glaswerk. U vind in ons assortiment onder andere wijnglazen, cocktailglazen, champagneflutes, frisglazen en natuurlijk bierglazen. De glazen zijn meerdere maken te gebruiken en praktisch onbreekbaar. Deze hardcups zijn dan ook prima inzetbaar op grote evenementen en festivals.

Full service

De huurprijzen zijn inclusief verzendkosten voor aan- en afvoer + gebruik van de opslagkisten + reiniging na afloop door Dutch Cups. De huurglazen en DanceTray worden geleverd in verzegelde duurzame kunststof opslagkisten. De inhoud is verpakt in transparante zakken voor extra hygiëne. De reiniging van de huurartikelen na terugkeer bij Dutch Cups vindt plaats in een professioneel ingericht spoelcentrum op hygiënische en milieuvriendelijke wijze, waarbij de glazen en kisten gescheiden van elkaar worden gewassen, gedroogd, gesorteerd en retour verpakt in de opslagkisten.

Huren

Huren bij Dutch Cups betekend zoals gezegd: levering door heel Nederland, goede kwaliteit, deskundig advies en een groot assortiment glazen.

Vraag een offerte aan

U kunt vrijblijvend een offerte opvragen, of contact opnemen met ons team. Zij kunnen u deskundig advies geven, wanneer u meer wilt weten over de aantallen die u nodig heeft en welk glas geschikt is om in te zetten tijdens uw evenement. Leest u onze huurvoorwaarden altijd even door.

Keep up to date with our offers!

Always pay safely

Contact

Artemisweg 175, 8239 DD Lelystad, The Netherlands

 +31 (0)320 28 94 80

info@dutchcups.nl
Open every day

Enjoy clean events